Geboorte op de ruimte/tijd matrix

We staan er nauwelijks bij stil, maar elke dag is eigenlijk een nieuwe geboorte waarbij we wakker worden in een nieuwe dimensie van ons bestaan. Wat brengt de dag voor nieuwe uitdagingen en welke ervaringen zullen we eraan kunnen ontlenen. Wat is er ‘s-nachts gebeurt in de wereld terwijl wij lagen te slapen. Continue verandert onze wereld en ontstaat er een nieuwe matrix waarop onze ruimte en tijd gevormd wordt. En onze rol daarin!

Een nog groter wonder dan ons dagelijks wakker worden is de geboorte van een kind op de ruimte/tijd matrix. Op een zeker moment (tijd) komt ergens (ruimte) een kind ter wereld. Op dat moment begint een prachtig nieuw avontuur waarin van alles ervaren zal worden. Maar waar begint de geboorte eigenlijk, want wie of wat bepaalt de plek van de ruimte/tijd matrix waarop de geboorte plaatsvindt, waarop de ziel zich weer verbindt met het fysieke domein. In de spirit world is namelijk geen besef van tijd en ruimte, alles IS op hetzelfde moment. Echter, vanuit dit ontbrekende besef kan een ziel iets niet, ervaren! Wanneer een ziel herboren wordt is dat vanuit de bewuste keuze om een deel van het goddelijke geheel te ervaren.

[adsense]

Het leven verloopt aan de hand van keuzes die je maakt vanuit het bewustzijn. Elke keuze in het leven is eigenlijk een verzoek aan het universum. Ik wil X ervaren, ik wil Y ervaren en ik wil Z ervaren. De formulering van deze opdrachten, deze keuzes, gebeuren aan de hand van IK BEN…. En ongeacht de afloop van ons leven zullen we altijd ervaren hebben wat dit leven ons betekent heeft. Hebben we onze dromen wel of niet waar kunnen maken, of verlaten we de aarde met de wens terug te keren, omdat onze missie er nog niet op zit. Eigenlijk wat de Dalai Lama doet, wanneer hij sterft wenst hij terug te komen om de mensheid verder te helpen in haar spirituele ontwikkeling.

Echter, als we wensen terug te komen om te ervaren, hoe past dit dan binnen de evolutie die onze ziel nodig heeft? Want vanuit de spirit world wordt geen tijd gehanteerd, maar wordt slechts ervaring gebruikt om richting te geven. Iets nieuws ervaren betekent continue verandering. Zou reincarnatie daarom kunnen betekenen dat we een nieuw punt kiezen op de ruimte/tijd matrix wat ook in het verleden zou kunnen liggen, of de verre toekomst? Wellicht omdat dit gewoon beter aansluit met datgeen we willen ervaren om onze ziel verder te laten evolueren. Want in ons huidige leven maken we keuzes, maar wat zou er gebeurd zijn als?

Een God die zichzelf wilt ervaren als de totaalsom van de ultieme waarheid, zou die ook niet willen weten hoe het anders was afgelopen? Maar wie gaat dat ervaren? Misschien dezelfde ziel, of een andere ziel want de uiteindelijk ervaring komt terug in de schoot van 1 ziel, ONS! We zijn allen één en alles wat we elkaar laten ervaren, ervaren we zelf. Als je als mens bewust kiest voor afslag A, dan kies je nu eenmaal niet voor B want je wilt dat niet ervaren. Maar als één ziel die de ultieme waarheid wilt ervaren zal die keuze toch ingevuld moeten worden om de uitkomst te realiseren. En dus staat er weer een nieuwe geboorte klaar, of, een ander die het alernatief van jouw keuze wenst te ervaren op de uitgestrekte ruimte/tijd matrix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *