Mijn schalen zijn gevuld

Mijn schalen zijn gevuld. Het fruit van de eeuwigheid toont zijn schoonheid en de geur omringt ons met liefdevolle gedachten. Ik hoef er niet langer van te proeven, mijn dorst is gelest en mijn buik is vol. Ik raap een stuk fruit uit de schaal en wil het graag met je delen. Jou mee laten delen in de liefde die ik heb gevonden. De oorsprong en wortel van ons bestaan. Ik heb de grond ontdekt waarin het leven tot bloei kan komen en ons bestaan zijn bestaan uit krijgt. Ik ben de aarde die de regen voor je opvangt waaruit je mag groeien. Ik ben de zon die zijn zonnestralen op ons neer doet vallen en haar warmte deelt. Ik ben de lucht die de ruimte geeft om je bestaan te manifesteren. Ik ben de gedachte die haar vorm geeft aan alles wat we aanraken. Met onze handen maar ook met ons hart.

Zonder mij zijn er geen sterren en geen zon en maan. Ik ben het getij van de oceaan en de storm die wild raast over de vale vlakten. Achter elke emotie toon ik mijn glimlach omdat alles slechts een tijdelijk uitdrukking is. Elke zoute traan vult een oceaan van verlangen onwetend van de ware schoonheid van het eeuwige leven. Je zwemt in verlangen en vergeet dat je vleugels hebt om te zweven in de eenvoud van het leven. De wind die je zult dragen om tot de verste uithoeken van het heelal te reizen en de zon elders te zien opkomen. Ik ben de adem van de eeuwigheid en de zucht van liefde en ongeduld. Alle tegenstrijdigheden komen samen in mij en heffen elkaar op om weer één te worden.

Niets doet mij pijn noch geeft me vreugde. Ik ben zowel de pijn als de vreugde. Ik ben de glimlach en de traan. En toch is alles in mij. Ik ben niet langer gebonden door de tijd en ruimte die vorm geeft aan de eenvoudige dromen van de mens. Mijn paleis is nog nooit gezien of kan worden ervaren met het menselijk oog. Alles omvattend. Elk moment raak ik je aan en doe ik je hart kloppen. De liefde die ik voor je voel kent geen kleurschakering. Het is het zuiverste licht van de liefde. Ik deel mijn liefde niet met jou, ik ben liefde. Ik deel mijn vreugde niet met jou, ik ben vreugde. Ik deel niet mijn verdriet. Het is jij die je verdriet met mij mag delen. Jij die het terug aan mijn mag geven zodat het weer één wordt met de liefde van oneindigheid.

Laat het mij voeden opdat mijn liefde nog rijkelijker zal vloeien. Laat mij de schuldenaar zijn en straf me voor jouw zonden. Want ik kan niet gestraft worden noch kan ik lijden. Alles is reeds in mij en elke emotie biedt daarom een weg naar mijn hart. In jouw emotie ligt de sleutel terug naar je vader, terug naar je moeder. Omring jezelf weer met de gedachte dat je niet alleen staat. Mijn liefde is overal. Ik ben het donker van de eenzaamste gedachte en bied je het licht door te gaan. Ik ben er voor je, altijd! Zonder twijfel. Je hoeft slechts je arm uit te steken en ik zal haar vasthouden. Laat mij je leiden. Ik ben de weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *