Kijk zacht alsof je wolken ziet in het felle licht van de zon

Kijk zacht alsof je wolken ziet in het felle licht van de zon. Vele kleuren aannemend in het vroege ochtendlicht. Laat je gedachten meevaren op de wolkenmassa en ze uitregenen op velden van vruchtbare gronden. Onze gedachten zijn de maker van onze werkelijkheid, onze wereld, die we ons nu gewaar zijn. Laat je daarin leiden door datgene wat goed is voor jou en de ander. Laat je gedachten uitreiken naar alle medemensen zodat iedereen in vrede mag leven, laat dit basisrecht de principes vormen welke je gedachten je visualiseert.

Sta jezelf niet langer toe om te denken in de eenzaamheid, in beperking, in termen van ego. Maar creëer een wereld waarin we allen één zijn, samenkomen in een wereld van liefde en begrip. Vuur doof je niet met vuur, maar met het koelende effect van water, slechts met water, met gevoel, kun je het vuur van de wereld temmen. Gooi dus in je gedachten geen olie op het vuur, maar zend liefdevolle gedachten uit naar iedereen die van invloed kan zijn om het vuur te doven. Het vuur van de blinde passie, van obsessie en van macht.

Alles wat in het groot voorkomt, komt ook in het klein voor, alles wat in het klein voorkomt, zal ook in het groot gemanifesteerd worden. Wees daarom niet bevreesd dat je gedachten niets zullen uithalen, het zal dan juist je twijfel zijn die gemanifesteerd wordt. Laat je twijfel daarom los en denk groots, vertrouw groots en laat de rest over aan het universum. Des te groter je vertrouwen, des te sneller zal de manifestatie plaatsvinden.

We kunnen vrede realiseren in onze wereld, als ons hart in harmonie is, in vrede. We kunnen honger uitbannen, als we delen in het vertrouwen van overvloed. Wanneer liefde geen ruimte meer laat voor haat en woede, dan zal ze er niet meer zijn. Maar het is de angst in de mens die haat en woede in leven laat, haar laat voortbestaan. Het is jouw verantwoordelijkheid om bij jezelf te beginnen met de veranderingen die je wilt zien in de wereld om je heen.

Als er in jouw leven angst mag zijn, dan zal het er zijn, maar als je slechts toestaat om liefde te laten zegevieren, dan zal ze haar warmte op je ziel afgeven, dan zal dit zo geschieden. Spreek daarom je liefde uit, spreek daarom je vertrouwen uit, zodat het woord zal klinken in ieders hart wat zich in je naaste omgeving bevindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *