Sta niet stil bij wat is geweest

Sta niet stil bij wat is geweest, sta niet langer stil. Twijfel niet aan wat de toekomst brengt, want wie goed wenst voor de ander, zal goed krijgen om te delen. Geef nu je geven kan, deel in liefde met je naaste. Wees sterk in de overtuiging dat wat je doet goed is, ook al sta je er alleen voor. Vrees niet langer het onbekende maar omarm het als de enige manier om verandering te brengen in situaties die niet langer meer werken. Wees jezelf, benader je zelf eerst met een liefdevolle groet en vraag jezelf oprecht af wie je werkelijk bent en wilt zijn.

Wat kom jij op aarde doen om te manifesteren en te creëren. Wat is het dat jouw hart werkelijk in vuur en vlam zet. Wacht niet langer af op de ander die in actie moet komen, maar kom zelf in actie. Laat de ander! Niets hoef je alleen te doen, maar jij moet zelf beginnen, zodat de energie gaat stromen en de aantrekking daarvan nieuwe mensen op je pad brengt. Als je wilt dat alles bij het oude blijft dan bereik je niets meer dan wat je al bereikt hebt. Maar sta je verandering toe in je leven dan kun je bergen doen bewegen.

Wanneer je toestaat dat niets blijft bij het oude, dan zal het nieuwe geboren worden. Dan zal de nieuwe dag haar ochtendgloren laten zien en de zon zal glimlachen. Want hij die op weg gaat, zal bij geschenen worden. Hij die het licht zoekt, zal het vinden. Hij die vraagt zal ontvangen. Sta dus niet langer stil, maar kom in beweging. Het leven is maar tijdelijk, slechts wat we achter laten kan van betekenis zijn voor de ander wanneer we toestaan te delen.

Deel daarom nu al, hou niet langer vast maar deel in je liefde, je kennis, je kunde en je plezier. Laat weten waarom het licht schijnt in je ogen, deel het met de ander. Laat de wereld weten dat je vrij bent, je handen leeg hebt en daarom kan bewegen. De vrijheid tegemoet met licht in het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *