Wees niet zo streng voor jezelf, want de maten waarmee je weegt zijn niet juist

Wees niet zo streng voor jezelf, want de maten waarmee je weegt zijn niet juist. Je vergelijkt jezelf met de ander, in plaats van het beeld wat ik voor je wens. Terwijl de ander, ook zichzelf meet aan iemand buiten zichzelf. Je hoeft slechts naar 1 iemand te kijken, en dat ben ik, het visioen, de stem, de liefde welke zich reeds in je bevindt. Luister naar mij en niemand anders, laat het hart spreken en haar klanken zullen klinken in alles wat je in dit aardse leven zal doen.

Laat mij je gids zijn, je ogen en je oren. Laat mij je eten proeven en voelen hoe het werkelijk is om een lichaam te hebben. Wanneer jij jezelf overgeeft aan de bron en je ware essentie weer omarmt, dan kun je werkelijk zijn wie je bent. Zonder oordeel, zonder falen en angst. Je zult leven vanuit de eenvoud van het leven, terwijl je alles gegeven wordt wat je nodig hebt. Hij die dient, zal bedient worden. Niets zal hier iets tegenin kunnen brengen.

Laat mijn wetten toe in je leven en rijkdom zal je toesnellen. In mijn huis is slechts overvloed en is het werkelijk liefde wat rijkelijk zal vloeien. Laat mij daarom zien wat gezien mag worden, laat mij tonen waar de weg naar geluk werkelijk ligt. Wees niet ondergeschikt aan de ander, maar schik je aan mij, de vader, de moeder, de geest die spreekt in je hart.

Wanneer je je handen samenvouwt om te bidden, wees dan in gedachten dankbaar en blij en werp me niet je teleurstelling toe. Wat je denkt en hoe je denkt zal je tegoed zijn voor nieuwe ervaringen. Zoek daarom de leegte op en wees tevreden zodat ik deze leegte kan vullen met liefde. Een hart wat vol is van verlangen dient eerst ruimte te bieden voor iets nieuws. Vul het daarom niet aan met nieuw verlangen, maar toon mij je littekens van verdriet in het vooruitzicht dat ik ze zal zalven met mededogen en liefde.

Boosheid kan ik niet beantwoorden en woede sla ik in de wind. Maar dankbaarheid en besef van eenvoud zijn de klinkers waarmee ik mijn psalm laat klinken. Geef me je hand en we zullen samen verder lopen, gun me slechts je aanblik, en ik zal alleen het verdriet in je ogen zien. Niemand hoeft alleen te zijn, doch velen zijn eenzaam. Omarm me zodat ik je kan troosten. Ik ben liefde, in ben het antwoord op je vraag. Wat je zoekt, vindt je in mij..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *