Volg de stroom van gedachten naar de bron en kijk naar haar

Volg de stroom van gedachten naar de bron en kijk naar haar. Zak af in de put, de diepte in om te ontdekken waar het begin der ontstaan is. Waaruit ontstaat de gedachte, wat geeft vorm aan de vorm die je waarneemt en voor waar aanneemt. Wees niet gevreesd om dichter bij te komen en zo de eerste hartslag van de gedachte te ontdekken. De geboorte van een wens, een droom, of opvatting waaraan je werkelijkheid probeert te ontlenen.

Neem alles waar als een kind dat voor het eerst water door haar vingers voelt gaan. Bewust van iets wat ze niet eerder ervaren heeft. Een sensatie die nieuw is, fris als het ochtendgloren. Open je handen en voel het water je huid aanraken en kussen. Sta jezelf toe je geest te openen voor de vader van het woord. Laat je inspireren door de stilte en diepte van de geest, oneindig en zonder begin.

Laat de wind haar verhaal vertellen, ontvang de warmte van de zon. De aarde rijpt en neemt je mee op haar avontuur door de jaargetijden. Ze toont je haar kracht en souplesse waarmee ze één is met de natuur, zij is de natuur zelf. Wordt zo ook één met het water, de zon en de wind. Wordt weer één met je eigen natuur, levend vanuit de bron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *