Ik spreid mijn armen en reik ze uit naar je

Ik spreid mijn armen en reik ze uit naar je, terwijl ik bid voor de Heer. Ik open mijn hart voor je, terwijl het zacht klopt in mijn borstkas. Ik kleur je in met mijn liefde, al weet ik dat voor jouw de wereld nog zwart en wit lijkt. Mijn omhelzing doet je warme tranen rollen terwijl je je ogen sluit en van mij afwendt. Kom onder de dekens vandaan lief kind en start de dag. Je vrolijkheid straalt licht uit en vindt zijn plaats in mijn hart. Deel me je verdriet, zoals je ook je blijdschap deelt met de wereld.

Vrees niet om bij mij te komen met je vragen, je boosheid, je onbegrip want ik zal je helpen. Ik zal je de kracht geven in te zien dat liefde alles overwint, alle blokkades wegneemt zodat je weer thuis mag komen. Thuis in je hart, thuis in de gedachte van de ander. Open je ogen en zie dat de ander ook jou ziet. Dat er anderen zijn die jou liefhebben, net zoals jij jezelf toestaat lief te hebben. Je vragende ogen zoeken naar antwoorden en je spitse oren wachten af op die ene lieve zin. Maar zoek niet langer lief kind, want je bent reeds volmaakt.

Alles wat je zoekt kun je vinden als je me vraagt je te helpen, je te leiden. Ik zal je gids door het leven zijn. Ik zal de liefde voor je hart zijn en de schittering van het licht dat door je ogen opgevangen wordt. Richt je daarom tot de vader, tot hem die je het leven hebt gegeven, tot die zuivere liefde die zowel in de hemel als op aarde zijn zorg uitdrukt in de natuur. Hij laat je niet sterven zonder te leven, hij voedt je niet zonder honger te lijden en hij troost je niet zonder eerst pijn te ervaren. Laat de strijd los en geef je over.

Geef je over aan liefde en laat je tranen het stof van je ziel wassen. Laat je licht weer schijnen over al je dromen en begin met lopen. Laat het leven jouw pad zijn, jouw passie en vraag mij de richting. Want ik zal je helpen, ik zal je bijstaan. Wees niet langer gevreesd maar ga de strijd aan met alle angsten en je zult het overstijgen. Laat liefde de taal zijn waarmee je uitdrukking geeft aan je diepste dromen, want het zijn mijn dromen die je daarmee realiseert! Ik heb je lief, mijn liefste kind.

Ik heb je lief. (VK)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *