Open de deur

Open de deur, open de deur! Sta jezelf toe de sluis in te varen en het water je mee te nemen naar nieuwe hoogten. Sluit de deur, wees niet bang voor het tijdelijke isolement waarin je terecht bent gekomen. De lucht wordt ijler en je hart klopt sneller in je borstkas van opwinding. Sluit de deur en laat het water je langzaam omhoog dragen. Sta je zelf toe te voelen, te ervaren, te lijden want de pijn dient los gelaten te worden. Het verleden is niet meer, draag het daarom ook niet met je mee.

Was jezelf in het water wat je nu omringt zodat je straks schoon door kunt varen. Een tocht naar nieuwe hoogten, nieuwe ervaringen en grotere uitzichten. Wees niet bang om je nieuwe leven tegemoet te treden en de sluis achter je te laten. Het water van het leven dient te stromen. De weerstand die je voelt in het schip van het lichaam geeft de beweging aan als bewijs van je tocht door nieuwe wateren. Liefde, harmonie en nieuwe hoop zal de brandstof zijn van je hart. Vaar erop en vrees niet dat ze opraakt.

God laat zijn kinderen nooit in de steek. Voel de blijdschap van de vrijheid in je hart en sta iedereen toe op je boot om mee te varen en te genieten. Je kunt altijd tijdelijk aan de oever treden maar wacht niet te lang. Het leven is om te ervaren, om door te reizen en steeds verder en hoger te treden richting het beloofde land. Mij wordt de weg getoond, laat me ze met je delen zodat we elkaar ontmoeten in het land van overvloed. Mijn vader wacht ook op jou, hij zal ook jou zien als zijn kind.

Geef me daarom je hand, ik hou van je en heb je graag dicht bij me. Ik wil niet alleen zijn, laten we dit samen doen. Samen zijn we één!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *