En hij sprak tot zijn kinderen dat ze zullen zingen en spelen

En hij sprak tot zijn kinderen dat ze zullen zingen en spelen. Dat ze blijdschap zullen ervaren in de speeltuin van zijn liefde. Niet langer in de nevel van schuldgevoel en angst, maar in de zuiverheid van het licht opdat ze zijn eerste creatie zijn. “Ik geef je alles wat ik heb, opdat je bent zoals ik ben”; sprak hij. Dans daarom en laat je hart van zich horen. Wees speels en vergeet alles wat je weet omdat nu niet gisteren meer is. Ik geef je de kennis om vandaag weer verder te komen en je zult delen in het brood wat ik je geef.

Vraag je niet langer af hoe, maar waarom. Want het antwoord is simpel. Ik hou van je! Mijn liefde kent geen grenzen en ik zal tot in de grootste duisternis treden om licht te brengen naar hen die mij vergeten zijn. Ik ken geen boosheid want mijn hart is liefde. Ik ken geen angst want mijn ogen zien licht. Ik hoor geen klaagzang want alles wat ik hoor is harmonie. Wanneer je daarom denkt niet gezien of gehoord te worden weet dan dat je het mis hebt. Ik zie ieder kind. Het is mijn licht dat jouw schaduw werpt. Jij kijkt echter alleen naar de schaduw en niet waar het licht vandaan komt.

Wendt je niet langer meer af, maar knijp je ogen samen zodat je mij in het licht van de eeuwigheid kunt zien. Je ogen zullen er snel aan wennen en ook jij zult de weg terugvinden naar mijn huis. De tempel waarin jouw geboorte is gevierd. Iedereen die zich afkeert van mijn liefde zal moeilijkheid ondervinden in het leven. Maar zij die het licht volgen zullen vol vreugde en liefde zijn. Het leven zal niet makkelijker zijn, maar de motivatie zal een goddelijke grondtoon laten klinken. Elke adem zal een ode zijn aan het leven. Elke stap voorwaarts wordt met even veel vreugde gevierd als een stap achterwaarts.

Wees niet bang voor pijn. Want ook pijn toont iets aan wat je de weg zult wijzen. Het leven zoals je dat kent is niet eeuwig. Ik ben eeuwig. Mijn liefde zal eeuwig zijn. In mijn licht ervaar je de eeuwigheid en de herinnering aan een vreemd verleden zal snel wegvallen. Laat me je toezingen, laat mijn hand je gezicht strelen. Ik heb je lief, ik ben liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *