Sta niet stil bij de dag die nog moet komen

Sta niet stil bij de dag die nog moet komen, of de dag die geweest is. Sta niet stil bij het leven dat je wilt leven, of dat je geleefd hebt. Sta niet langer stil, maar beweeg, nu, in dit moment. Geef jezelf over aan dit moment van inspiratie, geef jezelf over aan de stem die spreekt uit het binnenste van je hart. Je ziel, die je probeert te beroeren het juiste voor jezelf te doen. Laat al je acties een antwoord zijn op die innerlijke stem door haar te aanvaarden en ernaar te handelen.

Wanneer je in meditatie de stilte zoekt, zoek dan niet het niets, maar geef jezelf over aan de rust zodat je daarin je eigen ziel kunt ervaren. Wie je werkelijk bent, wat je werkelijk bent en hoe je dit kunt manifesteren in het nu. Je bent geen lichaam met een bewustzijn of intelligentie. Je bent een intelligent bewustzijn dat een fysieke ervaring heeft. Keer daarom terug naar die niet fysieke manifestatie en wordt je bewust van wat je werkelijk bent. Tijdloos, niet gebonden aan ruimte, liefdevol en oneindig grootst.

Je bent hier maar tijdelijk, ook al lijken de dagen maar te duren en voelt je lichaam als een last. Sta open voor de gratie van liefde, voor het woord, dat weerklinkt uit je mond wanneer je de eenheid terug vindt met de bron. “Ik ben het woord”, en van daaruit kwam de mens. Spreek daarom uit het hart en volg wat je innerlijk stem je zegt. Wees niet langer gevreesd door de woorden die je ziel spreken. Want het zijn woorden van liefde. Liefde voor het leven, liefde voor het zelf. Liefde voor de werkelijke creatie dat zich leven mag noemen.

Bind je zelf niet langer vast maar wees vrij. Vrij om te bewegen en vrij om te spreken. Gooi alle verbindingen los en laat je hart vrij spreken. Opdat je het woord zult oogsten, het woord van liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *